Česká republika

Firemní instalace

V České republice

jsme instalovali již více než 50 MW, které našim zákazníkům přináší zelenou energii. Přidejte se k nim i vy.

Impera Park Hovorčovice

Impera Park Hovorčovice

171 kWp

Instalované solární panely zajišťují celoroční provoz hal. Pro instalaci jsme použili panely s povrchovou úpravou graphic concrete, která chrání před povětrnostními vlivy a prodlužuje životnost panelu. Součástí dodávky byly také sadové úpravy a vybudování závlahového systému.

JRD Services s.r.o.

JRD Services s.r.o.

3 583 kWp

Pozemní fotovoltaická elektrárna v lokalitě Chvalatice o výkonu 3 583 kWp. Realizaci jsme provedli pro JRD Energo, které je součástí skupiny JRD Jana Řežába.

Impera Teritoria sklad plodin

Impera Teritoria sklad plodin

62,55 kWp

Sklad Plodin je součástí projektu Nová Teritoria a bude sloužit jako výzkumná výzkumné centrum s laboratoří pro pěstování v hydroponických systémech.

Impera U Zámeckého Parku

Impera U Zámeckého Parku

66,96 kWp

Polyfunkční budova na severu Prahy, kde jsme realizovali výstavbu střešní fotovoltaické elektrárny o výkonu 66,96 kWp.

Deva Nutrition a.s.

Deva Nutrition a.s.

486 kWp

Společnost Deva Nutrition a.s. se zabývá výrobou dětské výživy již od roku 1950 a stala se tak prvním závodem vyrábějící dětskou výživu ve střední Evropě. Díky realizaci FVE elektrárny o velikosti 486 kWp bez akumulace přinese tento projekt klientovi významnou roční úsporu při odběru elektrické energie a ke snížení tvorby CO₂.

Vitesco Technologies s.r.o.

Vitesco Technologies s.r.o.

319,5 kWp

Společnost Vitesco Technologies Czech Republic, s.r.o. se zaměřuje na vyvíjení inovativních a efektivních technologií pro všechny typy vozidel. Díky realizaci FVE projektu o velikosti 319,5 kWp jsme klientovi pomohli značně snížit závislost na dodávkách energie ze sítě při výrobě a společnost tím tak vytvoří značnou úsporu elektrické energie.

ECOSOLAR s.r.o.

ECOSOLAR s.r.o.

1684 kWp

V průmyslovém areálu jsme instalovali fotovoltaickou elektrárnu, která zajišťuje zelenou energii a zajišťuje nepřetržitou výrobu.

FVE TECH s.r.o.

FVE TECH s.r.o.

1015,68 kWp

Fotovoltaická elektrárna instalovaná v areálu bývalého JZD. Vyrobená elektrická energie pokrývá výrobu v areálu.